‘Nabil Dirar heeft belangrijke transferboodschap voor Club Brugge'

‘Nabil Dirar heeft belangrijke transferboodschap voor Club Brugge'
Woensdag 27 februari 2019 - 17:01   I   door Redactie

Nabil Dirar is ondertussen 33 jaar oud, maar nog niet versleten. In januari leek de Marokkaanse vleugelaanvaller nog dicht bij een terugkeer naar de Jupiler Pro League te staan, maar uiteindelijk bleef hij Fenerbahçe trouw.

Een goede keuze van Dirar, want sinds de jaarwisseling is hij opnieuw basisspeler bij de Turkse topclub. Eind 2018 was de ex-speler van Club Brugge nog overbodig bij Fenerbahçe, maar een trainerswissel bracht soelaas.

Mede daardoor sprong een terugkeer naar Club Brugge af. Blauw-zwart zag wel wat in een nieuwe samenwerking met de dribbelaar, maar zover kwam het vorige maand niet. In de zomer zou Club meer succes kunnen hebben.

Goed bod

Turkse media melden dat Fenerbahçe alsnog van plan is om Dirar van de hand te doen. Met het oog op volgend seizoen wil het bestuur de selectie verjongen en zou Dirar niet meer in plannen passen. De Marokkaan ligt nog tot 2020 - Fener heeft ook een optie van een extra seizoen - vast bij zijn huidige club, maar zou er bij een goed mogen vertrekken.

Enter Club Brugge. Turkse bronnen menen te weten dat het Jan Breydelstadion de volgende halte van Dirar zal worden. Zijn makelaar zou al met Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert gesproken hebben over een terugkeer. Als alles volgens plan loopt, tekent Dirar komende zomer bij Club.

Update 26/2 17:01

Nabil Dirar zelf zou open staan voor een terugkeer naar Club Brugge, maar hij kijkt voorlopig de kat uit de boom. Aangezien hij nu opnieuw aan spelen toekomt bij Fenerbahçe, verwacht hij dat er na afloop van het seizoen meer interesse in hem zal zijn dan in januari.

Met andere woorden: als er straks een grotere ploeg dan Club Brugge op de proppen komt, zal Dirar niet geneigd zijn om voor blauw-zwart te kiezen.

Poll: Zou Dirar een aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Fenerbahçe  I  Standard  I  Anderlecht

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024