Clement komt met update over situatie Pozuelo naar buiten

Clement komt met update over situatie Pozuelo naar buiten
Woensdag 20 februari 2019 - 20:15   I   door Redactie

KRC Genk moet donderdagavond in de eigen Luminus Arena vol aan de bak tegen Slavia Praag. De ploeg van Philippe Clement speelde in Tsjechië 0-0 gelijk, maar kreeg afgelopen zondag wel een tik (3-1-nederlaag) te verwerken op het veld van Club Brugge.

Net als de voorbije dagen, blijft ook nu de situatie van kapitein Alejandro Pozuelo een rol spelen. Hij is nog steeds een speler van Genk, maar Toronto zakte woensdag wel af naar België om opnieuw te onderhandelen over de middenvelder.

Op het persmoment in aanloop naar de match van donderdag kwam de naam van Pozuelo uiteraard weer ter sprake. “We zullen donderdag zeker met een andere ploeg spelen”, opent Clement in Het Nieuwsblad. “Fiolic (in Praag nog basisspeler, nvdr.) haalde de selectie niet."

"De onderhandelingen hebben een invloed"

"Ik kan jullie verder niets vertellen over de inzetbaarheid van Pozuelo. Zijn situatie is ongewijzigd. Ongetwijfeld zullen de onderhandelingen van vandaag een invloed hebben op de beslissing of hij kan spelen donderdag of niet. Pozuelo is nog steeds een speler van KRC Genk en zolang hij zijn selectie op training verdient, zal hij erbij zijn", besloot Clement.

Poll: Denk jij dat Pozuelo bij Genk zal blijven?

TAGS  I  KRC Genk  I  Slavia Praag

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024