Gooit Club Brugge Leko eruit? “Nu wordt het zeer moeilijk”

Gooit Club Brugge Leko eruit? “Nu wordt het zeer moeilijk”
Maandag 04 februari 2019 - 09:00   I   door Redactie

Club Brugge kwam zondagnamiddag niet verder dan een gelijkspel tegen AA Gent. Na het laatste fluitsignaal was de vervanging van Ruud Vormer één van de belangrijkste gespreksonderwerpen. De Nederlander was woest toen Ivan Leko hem naar de kant haalde.

“Ik begrijp dit niet”, liet een eerlijke Vormer zich na de match ontvallen. “Blijkbaar vindt Leko zijn flanken belangrijker dan de mentale kracht. Als je alles bij elkaar neemt, kan ik me toch niet van de indruk ontdoen dat Vormer gelijk heeft”, analyseerde Jan Mulder in de studio van Play Sports.

Ook Marc Degryse ziet dat Leko opnieuw een probleem-Vormer heeft. “Vormer straalt een mentale kracht uit, hé. Zo van ‘Ik ben de kapitein, ik kan die beslissende goal maken’. Zo raakt die relatie toch weer vertroebeld.”

“Zeer moeilijk verdedigbaar”

Jacky Mathijssen merkte tot slot nog op dat Leko het door deze beslissing heel moeilijk gaat krijgen bij Club Brugge, waar zijn contract aan het einde van dit seizoen afloopt: “Zoiets je kapitein aandoen, dat wordt op termijn zeer moeilijk verdedigbaar in de kleedkamer.”

Poll: Moet Club Brugge Leko aan de kant schuiven?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024