Vormer zorgt voor enorm conflict bij Club: "Ja, het was opzettelijk"

Vormer zorgt voor enorm conflict bij Club:
Maandag 04 februari 2019 - 08:00   I   door Redactie

Ruud Vormer zoog in de slotfase van Club Brugge-AA Gent alle aandacht naar zich toe. Toen hij een kwartier voor tijd vervangen werd, sloegen de stoppen door bij de Club-kapitein. Hij maakte veel misbaar richting trainer Ivan Leko en trapte nog wat materiaal wild weg.

Een uiting van zijn emoties of net een heel bewuste actie? Volgens analist Mark Hendrikx wist Vormer maar al te goed wat hij deed bij zijn wissel. “Ruud Vormer ziet er onberispelijk uit, maar gisteren heeft hij voor de ogen van vrouw en kinderen zijn coach toch in zijn hempie gezet. Vormer deed dit opzettelijk. Hij wist goed dat hij het publiek achter zich zou krijgen. Een gentleman doet dat niet."

"Het was al een moeilijk seizoen voor Leko, ook door die zaak 'Propere Handen', geloof me, het wordt er nu nog een pak moeilijker op. De sfeer in de Brugse kleedkamer zal niet top zijn, dat kan niet als een topspeler en de trainer in de clinch liggen."

"Coach trekt aan het kortste eind"

"Allemaal in het voordeel van KRC Genk", gaat Hendrikx verder. "Volgens mij kan het conflict tussen Vormer en Leko Brugge de titel kosten. En meestal trekt de coach aan het einde van de rit dan aan het kortste eind.”

Poll: Begrijp jij de reactie van Vormer?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024