Vanaken snapt er niets van: “Dit zou niet mogen”

Vanaken snapt er niets van: “Dit zou niet mogen”
Zondag 27 januari 2019 - 17:07   I   door Redactie

Club Brugge moest zondagnamiddag zwoegen en zweten om op het veld van KV Oostende de overwinning naar zich toe te trekken. Dankzij twee strafschoppen - omgezet door Hans Vanaken en Wesley Moraes - won blauw-zwart uiteindelijk.

Hans Vanaken, de man die aan het begin van de tweede helft voor de gelijkmaker tekende, beseft na het laatste fluitsignaal dat Club het zichzelf onnodig moeilijk had gemaakt. “Het klopt dat we het spannend hebben gehouden, maar dat was vooral niet nodig. Het zou niet mogen”, aldus de Limburger voor de camera van Play Sports.

“Als je na één minuut spelen 1-0 achter staat, is het uiteraard niet makkelijk. Na dat doelpunt waren we evenwel baas. Negentig minuten lang. In het eerste halfuur alleen al hadden we vijf open kansen om op en over Oostende te gaan.”

"Nagelaten om voorsprong uit te diepen"

“Tijdens de rust zeiden we tegen elkaar dat we nog op en over Oostende zouden gaan. Dat deden we uiteindelijk ook. Na de 1-2 kregen we nog kansen om onze voorsprong uit te diepen. Dat is het enige wat we nagelaten hebben”, besloot Vanaken zijn analyse.

Poll: Had Club Brugge meer doelpunten moeten maken?

TAGS  I  KV Oostende  I  Club Brugge

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024