Deze trainer is nu al kandidaat om komende zomer over te nemen bij RSCA

Deze trainer is nu al kandidaat om komende zomer over te nemen bij RSCA
Maandag 07 januari 2019 - 17:28   I   door Redactie

RSC Anderlecht stelde met Fred Rutten een nieuwe trainer aan, maar het is nog maar de vraag of de Nederlander lang aan het roer zal staan in het Constant Vanden Stockstadion. Achter de schermen lijkt het Anderlecht-bestuur immers al werk te maken van de komst van een andere trainer.

Het is een publiek geheim dat Rutten niet de eerste keuze was van Anderlecht. Michael Verschueren en Frank Arnesen praatten de voorbije weken onder meer met Frank de Boer, Peter Bosz, Phillip Cocu, Martin Jol en Kasper Hjulmand, maar zij tekende om uiteenlopende redenen niet bij paars-wit.

Hjulmand bijvoorbeeld, lag tot zondagmorgen in polepositie om de nieuwe T1 van Anderlecht te worden. De Deen wilde graag komen, maar Nordsjaelland vroeg meer dan 1 miljoen euro om de overgang te beklinken. Een bedrag dat Verschueren en co te hoog vonden. Finaal haakten ze daarom dan ook af.

Hjulmand vrij in de zomer

Een dag later heeft Nordsjaelland via zijn officiële kanalen laten weten dat 'een Europese club' (lees: Anderlecht) Hjulmand deze winter wilde binnenhalen. Nordsjaelland laat verder nog weten dat Hjulmand het seizoen bij zijn huidige werkgever uitdoet, maar in de zomer vertrekt.

Dat opent meteen perspectieven voor Anderlecht, want Verschueren was blijkbaar erg onder de indruk van Hjulmand. Hij is bij deze dan ook nu al kandidaat om in de zomer het roer bij Anderlecht over te nemen.

Poll: Moet Anderlecht in de zomer voor Hjulmand gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Nordsjaelland

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024