'Mourinho duidt toptarget aan, Chelsea en Manchester City liggen op de loer'

'Mourinho duidt toptarget aan, Chelsea en Manchester City liggen op de loer'
Maandag 09 januari 2017 - 13:50   I  

Manchester United heeft in januari nog geen transfers gedaan, maar er lijken er wel op komst. Mogelijk gaat United het wel moeten uitvechten met Chelsea en Manchester City.

Volgens Daily Mirror heeft José Mourinho het bestuur laten weten dat hij Tiemoue Babayoko wil, een 22-jarige Franse verdedigende middenvelder van AS Monaco. De Franse club is dit seizoen een van de grote sensaties. Het staat momenteel tweede in Ligue 1 en imponeerde met al hun jong talent. Babayoko is een van de grote sterkhouders van het team. Mourinho ziet in de Franse jeugdinternational de ideale versterking voor het middenveld. Carrick wordt al een jaartje ouder en Schneiderlin lijkt op weg naar Everton. 

Ook Pep Guardiola en Antonio Conte zouden bewondering tonen voor Babayoko. Manchester City en Chelsea kunnen ook versterking op het middenveld gebruiken. Bij City is Gündogan waarschijnlijk het hele seizoen nog buiten strijd, Chelsea kon dan weer Nainggolan niet vastleggen. Monaco zou minstens 25 miljoen euro voor hem willen, een peulschil voor Engelse topclubs.

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024