'Anderlecht en Standard voeren oorlog om ster van 6 miljoen'

'Anderlecht en Standard voeren oorlog om ster van 6 miljoen'
Woensdag 05 december 2018 - 08:18   I  

Het is Anderlecht menens om tijdens de winterstop het huidige elftal van een serieuze kwaliteitsinjectie te voorzien. Paars-wit wil een nieuwe spelverdeler en bewandelt daarvoor enkele concrete pistes.

In dit artikel kon je al lezen dat Cristian Benavente (Charleroi) bovenaan op het verlanglijstje van paars-wit staat. Maar de Peruviaan is niet de enige spelmaker die het Anderlecht-bestuur kan bekoren. Zo is ook Hany Mukhtar (23) in beeld.

Mukhtar staat momenteel nog onder contract bij het Deense Brondby, waar hij een ster is geworden. Toch wil hij er snel vertrekken. "Na 2,5 seizoenen bij Brondby is hij toe aan een nieuwe uitdaging. Een terugkeer naar Duitsland behoort tot de mogelijkheden, want er is concrete belangstelling vanuit de Bundesliga. Eveneens een optie: een overgang naar België, waar Anderlecht en Standard lonken", meldt Het Laatste Nieuws.

Mukhtar wil graag naar België

"Paars-wit ziet in Mukhtar een potentiële oplossing voor het gebrek aan creativiteit en heeft de Soedanese Duitser - hij doorliep alle jeugdcategorieën bij de Duitse nationale ploeg - op de shortlist geplaatst. Op de Belgische markt moet het rekening houden met concurrentie vanuit Luik."

"Standard, net als paars-wit op zoek naar een 'nummer 10', heeft Mukhtar ook op de radar. De entourage van de speler is op de hoogte van de interesse en wacht af, maar inmiddels gaf Mukhtar wel al te kennen open te staan voor een verhuis naar België", besluit de krant.

Poll: Wie zal uiteindelijk met Mukhtar aan de haal gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  Brondby

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024