Thomas Foket terug naar JPL? 'Twee Belgische topclubs concreet'

Thomas Foket terug naar JPL? 'Twee Belgische topclubs concreet'
Zaterdag 24 november 2018 - 12:35   I  

Thomas Foket speelt sinds afgelopen zomer in de Franse Ligue 1. De rechtsachter ruilde AA Gent in voor een avontuur bij Reims, en dat ondanks de interesse van enkele Belgische topclubs.

Eerder raakte al bekend dat Hein Vanhaezebrouck zijn gewezen speler maar wat graag naar Anderlecht wilde halen. En nu blijkt dat Foket ook op het verlanglijstje van Standard stond. Ook De Rouches wilden de 24-jarige vleugelspeler aantrekken. Dat meldt Het Nieuwsblad.

“Er waren concrete dinges, maar tot op het einde was er een kans dat ik in Gent bleef. Tot midden augustus mocht ik niet eens weg. Alles werd afgeblokt. Ze moesten een vervanger vinden", vertelt Foket zelf in Het Nieuwsblad.

"Gratis weggaan: zo wilde ik geen afscheid nemen"

"In mijn laatste contractjaar komen en dan gratis weggaan: zo wilde ik geen afscheid nemen. Ik was Gent wel dankbaar. Maar voor hetzelfde geld word je dan in de B-kern gestoken. Tenzij ik bijtekende", besluit Foket.

Voorlopig heeft Foket het erg naar zijn zin in Frankrijk. Het is evenwel niet uitgesloten dat hij in de toekomst nog voor een andere Belgische topclub zal uitkomen. Hij zal alleszins in de gaten gehouden worden door Anderlecht en Standard.

Poll: Bij welke Belgische topclub zie jij Foket in de toekomst nog spelen?

TAGS  I  AA Gent  I  Standard  I  Anderlecht  I  Reims

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024