Nederlandse media niet onder de indruk van België, al viel één speler op

Nederlandse media niet onder de indruk van België, al viel één speler op
Woensdag 17 oktober 2018 - 08:57   I  

De Rode Duivels speelden dinsdagavond 1-1 gelijk tegen Nederland. Het begin van 'de Derby der Lage Landen' was voor België, maar na de vele wissels nam Oranje het spel in handen. Wat zeggen de Nederlandse media daags na het duel?

"Grrrrrrrrrrrr! En weer brult de Hollandse leeuw”, kopt Algemeen Dagblad. Al lezen we ook een kanttekening: “Een volwaardige interland kon je het moeilijk noemen, daarvoor hadden beide landen veel te veel wisselingen in hun basisploeg. Na rust speelden de Belgen zonder vrijwel al hun grote namen, de ene wissel volgde tot vervelens toe op de andere.”

Danjuma

"Oranje houdt zich ook in België knap staande met gelijkspel", schrijft NOS. "Oranje blijft nog altijd wachten op zijn eerste zege in de Derby der Lage Landen sinds 1997, maar de ploeg van bondscoach Ronald Koeman is er wederom in geslaagd een topland te beteugelen", lezen we nog.

"Oranje houdt stand in België", klinkt het bij De Telegraaf. Bij Voetbal International luidt de kop dan weer "Oranje knokt zich na valse start naast België dankzij Danjuma".

"Heerlijk, helder, Hazard"

Trouw had dan weer voornamelijk oog voor Eden Hazard.  “Het was een halfuurtje heerlijk, helder, Hazard, met zijn aanzetten, zijn gepingel, zijn voorzetten, zijn dieptepasses. Vooral hij was Nederland te veel in het eerste kwartier.”

Poll: Wie verdiende de zege het meest?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Nederland

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024