RSCA-speler krijgt 1 op 10 in de krant: "Hij is niet echt intelligent"

RSCA-speler krijgt 1 op 10 in de krant:
Vrijdag 05 oktober 2018 - 08:30   I

RSC Anderlecht voegde nog maar eens een nederlaag toe aan het nu al negatieve rapport. Het verloor met 0-2 van Dinamo Zagreb en Ognjen Vranjes eiste een (pijnlijke) hoofdrol op.

De Bosnische verdediger leek vanaf het eerste fluitsignaal nogal opgefokt rond te lopen. Hij maakte een fout in de grote rechthoek, waarna een penalty en de 0-1 volgden. Aan het begin van de tweede helft ging Vranjes nog een stap verder door in minuut 46 rood te pakken.

In de Franstalige krant La Dernière Heure krijgt Vranjes een pijnlijke 1 op 10. Iets wat zelden gebeurd. “Het was niet bepaald intelligent van Vranjes om een duidelijke strafschop te veroorzaken en na een paar seconden in de tweede helft een tweede gele kaart te pakken”, luidt de uitleg van de krant.