Nóg een mokerslag: Anderlecht verliest na dom rood nu ook van Dinamo Zagreb

Nóg een mokerslag: Anderlecht verliest na dom rood nu ook van Dinamo Zagreb
Donderdag 04 oktober 2018 - 20:47   I  

RSC Anderlecht is er donderdagavond niet in geslaagd om zich te herpakken. Integendeel: de ploeg van Hein Vanhaezebrouck verloor met 0-2 van Dinamo Zagreb.

Het was al gauw duidelijk dat het niet het dagje van paars-wit zou worden. Het ontbrak de ploeg van Vanhaezebrouck andermaal aan ideeën en lef om iets te ondernemen. Dinamo bleef rustig en na een penaltyfout van Vranjes trapte Hajrovic zijn team op voorsprong. 0-1 en dat was meteen ook de ruststand.

Na de pauze kwam paars-wit met hernieuwde moed naar buiten, maar na nog geen minuut spelen ging het licht uit bij Vranjes. De Bosniër beging een domme overtreding en liep tegen zijn tweede gele kaart - ook bij de strafschop kreeg hij geel - van de partij aan.

0 op 6

Een mokerslag voor Anderlecht, dat in de touwen hing. Dinamo profiteerde en rond het uur knalde Gojak het leer van ver, via het lichaam van Milic, voorbij Didillon tegen de netten. 0-2 en daar bleef het ondanks een schuchter slotoffensief van paars-wit ook bij. Anderlecht blijft in de Europa League achter met 0 op 6 en is en blijft doodziek...

TAGS  I  Anderlecht  I  Dinamo Zagreb

maandag 4 maart 2024

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024