'Straks loopt een opmerkelijke supportersactie tégen Anderlecht-speler'

'Straks loopt een opmerkelijke supportersactie tégen Anderlecht-speler'
Donderdag 04 oktober 2018 - 12:14   I  

In Anderlecht heerst momenteel een crisissfeer. De lamentabele resultaten, met daarnaast ook het gebrek aan attractiviteit én doelpunten zorgen voor protest bij de supporters. Afgelopen weekend liet de Anderlecht-aanhang al van zich horen na het troosteloze gelijkspel tegen STVV. Vanavond wordt er een heuse actie verwacht tegen één speler van Anderlecht.

Het Belang van Limburg verwacht dat Vranjes kop van jut zal zijn. Verrassend genoeg niet bij de supporters van Anderlecht, maar wel bij deze van de tegenstander, Dinamo Zagreb. De krant acht de kans zeer groot dat Vranjes uitgefoten zal worden door de supporters van de bezoekers.

"Anderlecht-verdediger Vranjes is een Bosniër, maar afkomstig van de Servische enclave Republika Srpska. Hij tatoeëerde zelfs de landkaart van Republika Srpskaop zijn arm en heeft dus een band met Servië. En dat ligt erg gevoelig bij de fans van het Kroatische Dinamo Zagreb. Zeker na een schandaal in 2010 met de toen 20-jarige Vranjes in de hoofdrol", laat de krant optekenen. 

"De verdediger werd dat jaar door het Servische Rode Ster Belgrado uitgeleend aan het Moldavische Sheriff Tiraspol. In de voorrondes van de Champions League kwamen ze dan uit tegen Dinamo Zagreb en Vranjes werd geviseerd. “Dood die Serviër!”, riepen de Dinamo-fans", besluit Het Belang Van Limburg.

TAGS  I  Dinamo Zagreb  I  Anderlecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024