Vanhaezebrouck gaat tijdens persconferentie in de clinch met journalist

Vanhaezebrouck gaat tijdens persconferentie in de clinch met journalist
Woensdag 03 oktober 2018 - 18:27   I  

Het zijn allesbehalve prettige tijden voor Hein Vanhaezebrouck. De trainer moet bij Anderlecht een oplossing vinden voor het gesputter van zijn ploeg en ondertussen krijgt hij heel wat kritiek over zich heen.

Dinsdag maakte Het Laatste Nieuws een rapport op van het eerste jaar van Vanhaezebrouck bij Anderlecht. Een overwegend negatief rapport, want de West-Vlaming deed het een pak minder dan zijn voorgangers in het Constant Vanden Stockstadion.

Toen Vanhaezebrouck woensdag op een persconferentie door een journalist van Het Laatste Nieuws gevraagd werd om zijn eerste jaar in paars-witte loondienst te beoordelen, beet de trainer van Anderlecht van zich af.

'Het bilan'

“We zijn hier voor de wedstrijd tegen Dinamo Zagreb. Als ik ooit eens een individueel interview met u heb, zal ik dat eens grondig uitleggen. Alleen vrees ik dat dat er de eerste tijd niet zit aan te komen”, snauwde Vanhaezebrouck.

“Jullie hebben het bilan opgemaakt, hé. Jullie hebben je best gedaan. Ik ga daar geen commentaar op geven. Ik ga me focussen op de wedstrijd tegen Zagreb. Niet op ‘het bilan’”, klonk het tot slot nog.

TAGS  I  Anderlecht  I  Dinamo Zagreb

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024