Santini bekent: “Ze probeerden meerdere keren om me te halen”

Santini bekent: “Ze probeerden meerdere keren om me te halen”
Woensdag 03 oktober 2018 - 18:42   I  

Ivan Santini (29) verhuisde tijdens de voorbije transferperiode naar RSC Anderlecht, waar hij ondertussen is uitgegroeid tot de aanvalsleider. De Kroaat kwam doorheen zijn carrière ook uit voor andere Belgische clubs als KV Kortrijk en Standard, maar bij dé topclub uit zijn vaderland speelde Santini nooit.

Dinamo Zagreb, donderdag in de Europa League de tegenstander van Anderlecht, probeerde nochtans meer dan één keer om Santini in te lijven. “Ja, ik heb een paar keer de kans gehad om bij Dinamo te tekenen”, bekende de targetman op de persconferentie in aanloop naar het Europese duel.

“Toen ik het moeilijk had in Freiburg polste Dinamo me. Maar ik wilde niet terugkeren naar Kroatië. Ik wilde iets bereiken in het buitenland. Daarom koos ik toen voor KV Kortrijk, een keuze die ik me niet beklaagd heb.”

"Ik weigerde"

“Toen ik vertrok bij Kortrijk was Dinamo wederom geïnteresseerd, maar ik voelde dat ik de Kroatische competitie ontgroeid was en weigerde. Ik wilde vooruitgang boeken in Europa”, besloot Santini.

TAGS  I  Anderlecht  I  Dinamo Zagreb

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024