Jankovic ziet een probleem bij zijn spelers: "Dat stoort mij"

Jankovic ziet een probleem bij zijn spelers:
Vrijdag 28 oktober 2016 - 14:59   I  

De verloren partij tegen Gent was enorm frustrerend voor Standard-trainer Aleksandar Jankovic. De Luikenaars speelden beter maar waren niet efficiënt genoeg voor doel.

"We hadden vijf grote kansen en op het einde pakt Gent de overwinning. Dat is frustrerend maar de teleurstelling is vandaag al verdwenen en we concentreren ons nu op Oostende", aldus Jankovic op zijn persconferentie.

Standard zal het tegen Oostende moeten doen zonder Dompé en Dossevi. "Er zijn er nog velen met kleine kwaaltjes na de wedstrijd tegen Gent maar ik hoop dezelfde kern ter beschikking te hebben." 

Daarnaast had Jankovic ook nog een duidelijke boodschap voor zijn verdedigers. Standard krijgt namelijk veel doelpunten tegen op stilstaande fases. "We krijgen opnieuw een doelpunt op corner tegen en het stoort mij dat ik mijn verdedigers op de grond zie liggen. Ik wil niet dat ze zich afvragen of er een fout is gemaakt of niet, ik wil meer agressiviteit van mijn verdedigers zien die niet op de grond gevallen zijn bij een stilstaande fase."

TAGS  I  Aleksandar Jankovic  I   Standard

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024