Over en uit voor Vanhaezebrouck? “Coucke kan zich dit niet permitteren"

Over en uit voor Vanhaezebrouck? “Coucke kan zich dit niet permitteren
Maandag 01 oktober 2018 - 10:11   I  

Hein Vanhaezebrouck ligt na zijn uithaal aan het adres van het Anderlecht-publiek onder vuur. Het blijft afwachten of hij het seizoen bij paars-wit uitdoet. Analist Alexandre Teklak wil dat voorzitter Marc Coucke en Luc Devroe actie ondernemen en voor duidelijkheid zorgen.

“Coucke en Devroe spreken niet rechtstreeks hun steun uit aan Vanhaezebrouck. Hun communicatie over de trainer is dubbelzinnig, net als die ten opzichte van de supporters. Coucke is ongeduldig, maar kan zich bij Anderlecht niet permitteren wat hij bij Oostende wel kon. Dit is zijn eerste crisis bij Anderlecht", aldus Teklak in La Dernière Heure.

“De emotionele kant van Coucke maakt alles nog wat onduidelijker. Communiceren via Twitter? Dat is maar flauw. Het oude management, met Roger Vanden Stock en Herman Van Holsbeeck, vormde een front in een dergelijke situatie. We herinneren ons allemaal nog de momenten waarop Jacobs, Hasi en Weiler onder vuur lagen.”

"Coucke steunde Vanderhaeghe en Custovic ook niet"

“We zullen zien hoe Coucke en Devroe nu gaan reageren. Het wordt belangrijk. Uit het feit of ze al dan niet actie ondernemen, zullen we veel kunnen afleiden. Maar toen Vanderhaeghe en Custovic in Oostende onder vuur lagen, verdedigde Coucke hen ook niet", besluit Teklak. Als het met Vanhaezebrouck dezelfde kant opgaat als met de gewezen KVO-coaches, dan is een ontslag in de maak...

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Oostende

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024