Anderlecht in paniek: "Club en AA Gent zijn ons aan het voorbijsteken"

Anderlecht in paniek:
Vrijdag 28 september 2018 - 16:15   I  

Het gaat niet goed met RSC Anderlecht. Paars-wit verloor donderdag in de beker van Union en trainer Hein Vanhaezebrouck beseft dat zijn ploeg het te vaak laat afweten. Meer nog: Vanhaezebrouck is van mening dat Club Brugge en AA Gent even groot, of zelfs groter, worden dan Anderlecht.

“Ik heb nooit gezegd dat we met deze kern kampioen kunnen worden. Daar heb ik nog nooit een uitspraak over gedaan, wel dat we gaan meestrijden", tekende Het Nieuwsblad tijdens de wekelijkse persbabbel van Anderlecht op uit de mond van Vanhaezebrouck.

"Bij Anderlecht doe je altijd mee voor de hoofdprijs, maar dit jaar zijn ze er verschillende ploegen die in aanmerking komen. Alleen Bayern München en PSG worden acht op tien keer kampioen, die status hebben we voor het ogenblik niet meer in België."

"Club heeft groter budget dan Anderlecht"

Vanhaezebrouck is van mening dat Club Brugge en AA Gent Anderlecht aan het voorbijsteken zijn. "Ik heb zelfs gelezen dat Club een groter budget heeft dan Anderlecht en ook AA Gent verhoogde zijn budget. Dat speelt allemaal mee, zij staan sterker terwijl vroeger Anderlecht alleenheerser was. Zij zijn ons aan het bijbenen of zelfs aan het voorbijsteken...”

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Anderlecht

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024