Cercle-voorzitter zet Verhaeghe op zijn plaats: "Wij deden de beste zaak"

Cercle-voorzitter zet Verhaeghe op zijn plaats:
Vrijdag 28 september 2018 - 10:00   I  

Komend weekend staat de derby tussen Club Brugge en Cercle Brugge op het programma. Het blijft hoe dan ook speciaal, aangezien beide clubs op een boogscheut van elkaar trainen en hetzelfde stadion delen. Toch is de onderlinge relatie tussen beide clubs niet optimaal.

“Hoe de relatie tussen Club-voorzitter Bart Verhaeghe en mezelf is? Goed, zeker? We hebben elkaar al minstens een jaar niet meer gesproken”, zegt Cercle-voorzitter Frans Schotte met een kwinkslag in Het Laatste Nieuws.

Al verandert de toon snel. Schotte is immers niet opgezet met enkele uitlatingen van Verhaeghe. Die sprak bij de Champions Leagueloting over een seizoen met vier derby's - verwijzend naar het feit dat Cercle Brugge eigendom is van Monaco-voorzitter Vadim Vasilyev.

"Wij deden de beste zaak"

“Jammer dat mijn Club-confrater toen meeging in het spottende populisme”, aldus Schotte in de krant. “Niemand heeft het over Leicester B of Reading B als OH Leuven of SV Roeselare bedoeld worden, terwijl Cercle voor zowat iedereen Monaco B blijkt te zijn. Maar ach, daar zijn we zelfs een beetje fier op. Want van alle overgenomen clubs deden wij ongetwijfeld de beste zaak.”

TAGS  I  Cercle Brugge  I  Club Brugge

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024