“Verrassend genoeg is hij de grootste ontgoocheling bij Club Brugge”

“Verrassend genoeg is hij de grootste ontgoocheling bij Club Brugge”
Vrijdag 28 september 2018 - 08:28   I  

Club Brugge ging woensdagavond roemloos uit de Croky Cup. Trainer Ivan Leko bracht enkele nieuwe namen tussen de lijnen, maar overtuigen deden ze niet. Zo zakte ook zomeraanwinst Sofyan Amrabat door het ijs.

“Zijn opvallende overgang van Feyenoord naar Club Brugge werd wat ondergesneeuwd door de komst van Rezaei, maar de transfer van Sofyan Amrabat werd deze zomer onthaald als een directe versterking voor het middenveld. Verrassend genoeg werd Amrabat misschien wel de grootste ontgoocheling”, schrijft Het Nieuwsblad over de zwakke prestatie van de Marokkaan.

“De middenvelder mist duidelijk nog ritme en toonde weinig initiatief naar voor. In plaats van het spel te verleggen, ging de bal te vaak kort en lateraal. Als klap op de vuurpijl ging hij in de fout bij de prachtige 0-1 van Tarfi.”

Nakamba & Rits

Volgens de krant hoeft Amrabat de komende tijd niet op veel speelkansen te rekenen. “Met de terugkeer van Nakamba in het verschiet en de ontbolstering van Rits is er qua speelminuten niet veel beterschap op komst.”

Poll: Geloof jij dat Amrabat alsnog een vaste waarde kan worden bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024