Geeft Dury er de brui aan bij Zulte Waregem? "Het valt op"

Geeft Dury er de brui aan bij Zulte Waregem?
Donderdag 27 september 2018 - 15:06   I  

Zulte Waregem verzekerde zich woensdagavond na een 1-2 op het veld van Heist van een plaats in de volgende ronde van de Beker van België. Eindelijk nog eens een zege voor Essevee, maar is dat voldoende om de ommekeer in te zetten?

Analist Wim De Coninck lijkt te twijfelen. "Crisis bij een ploeg en een trainer die het altijd wel weer op de rails krijgt. Maar dit seizoen lijkt dat niet te lukken", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

"Tegen Kortrijk kwam Zulte Waregem met een gebrek aan zelfvertrouwen op het veld. Het begon pas te voetballen toen het op achterstand kwam. Dan komen er wel wat kansjes, maar meestal te laat. De waardevolle Olayinka is er niet meer om te scoren."

"Een berustende Francky Dury"

"Door het verdwijnen van Derijck moet De fauw, die aanvallend op rechts samen met Buffel ook veel bracht, weer naar een centrale positie. Ook dat speelt mee. En wat me ook opvalt: een berustende Francky Dury, die vroeger zuur en strijdlustig voor de camera stond", besluit De Coninck. Het valt dus op dat Dury het moeilijk heeft. Houdt hij het vol of geeft hij er binnenkort de brui aan?

TAGS  I  Zulte Waregem

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024