Ciman: "Overstap naar die Belgische club is deze zomer op niks uitgedraaid"

Ciman:
Woensdag 26 september 2018 - 14:41   I  

Laurent Ciman (33) speelt tegenwoordig in de Ligue 1 bij Dijon. Het heeft echter niet veel gescheeld of de ervaren verdediger had bij een Belgische eersteklasser getekend. Zo wilde Royal Antwerp FC Ciman heel graag binnenhalen.

"Ik wist dat de gelegenheid er was bij Dijon, want de voorbije seizoenen had ik al meermaals contact met die club gehad. Ik wilde zo snel mogelijk duidelijkheid over mijn situatie. Bovendien was het een aanbod voor twee jaar met een optie voor een jaar. Op mijn 33 in de Ligue 1 belanden, dat is niet niks. Dat kon ik gewoon niet afslaan", zegt Ciman in Sport/Voetbalmagazine.

En dus zei de verdediger 'neen' tegen Antwerp. "Ik kon ook naar Antwerp, maar dat is uiteindelijk op niks uitgedraaid. Het was wel fijn geweest om de boss (Luciano D’Onofrio, nvdr.) weer tegen te komen, en andere anciens van Standard. Maar goed, dat is het leven. Misschien later."

Onzekerheid in MLS

"In elk geval was het belangrijkste voor mij dat de onzekerheid niet bleef duren. In de MLS was alles onduidelijk. Als ik bleef, zou ik misschien nog moeten verhuizen zonder daar een woord in te zeggen hebben. En dat was iets dat ik absoluut niet meer wilde. Nooit meer", besluit Ciman die begin 2018 tot zijn grote teleurstelling in een trade werd betrokken en Montréal wel moest inruilen voor Los Angeles.

TAGS  I  Antwerp  I  Standard  I  Club Brugge  I  Dijon  I  LA FC

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024