"Hij kan de revelatie van het seizoen worden in de Jupiler Pro League"

Maandag 24 september 2018 - 20:48   I  

Het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League is inmiddels acht speeldagen oud. Het is ondertussen ook al een beetje duidelijk van welke ploegen en spelers we dit seizoen iets extra's mogen verwachten. Volgens KV Kortrijk-trainer Glen De Boeck kan zijn aanvaller Ilombé Mboyo een revelatie worden.

“Eerlijk gezegd: ik vind dat een geweldige gast", zegt De Boeck in Vista over Mboyo. "Als ik zie wat hij van arbeid levert gedurende de week. Hoe dat hij zich professioneel opstelt, hoe dat hij met de jonge gasten bezig is, hoe hij probleempjes - kleine want er zijn geen grote problemen - in de kiem smoort en oplost”, vertelt Kortrijk-trainer Glen De Boeck. 

"Een topprof"

“Op een geven moment toen hij bij Kortrijk had getekend, heb ik een aantal dingen zien verschijnen in de media van “in de gevangenis gezeten” en dit en dat. Eigenlijk een heel negatief beeld. Maar ik kan van die jongen geen slecht woord zeggen. Ik vind dat een topprof en een geweldige gast die hard werkt en volgens mij dit seizoen de revelatie van de competitie kan worden."

Mboyo speelde in zijn jeugd nog bij Anderlecht en Club Brugge en kwam later ook uit voor onder meer KRC Genk, AA Gent, Charleroi en Cercle Brugge. Na een omzwerving bij het Zwitserse Sion is de aanvaller nu terug in West-Vlaanderen.

TAGS  I  KV Kortrijk  I  KRC Genk  I   AA Gent  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Cercle Brugge

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024