"Ik denk dat ik nu op hetzelfde niveau zit als Messi en Ronaldo"

Maandag 17 september 2018 - 18:39   I  

Lionel Messi en Cristiano Ronaldo zijn al járen aan een stuk de twee beste voetballers op deze planeet. Toch dreigt er binnen afzienbare tijd een einde te komen aan hun hegemonie. Antoine Griezmann is zelfs van mening dat hij nu al even goed is als de twee.

Griezmann werd tot zijn eigen verbazing niet genomineerd voor 'Best Men's Award', maar gaat ervan uit dat hij straks wel zal meedingen naar de Gouden Bal. "Ik vind dat die prijs meer prestige heeft en belangrijker is", zegt de sterspeler van Atlético Madrid in een interview met AS. "Ik weet dat ik nog drie maanden de tijd heb en zal alles geven. Dan zullen we wel zien wat er gaat gebeuren."

De voorbije tien jaar gingen Cristiano Ronaldo en Lionel Messi steevast met de prijs aan de haal. Toch gelooft Griezmann in zijn kansen. "Ik denk dat ik nu op hetzelfde niveau zit als Messi en Cristiano", klinkt het zelfzeker.

"Ik wil blijven verbeteren"

"Ik weet dat er ook andere spelers aankomen en dat ik mijn eigen spel ook nog kan verbeteren. Dat is wat mij drijft: ik wil blijven verbeteren, blijven winnen. Ik zal nooit een speler van vijftig doelpunten per seizoen worden, maar ik probeer wel om scherper te worden voor het doel."

Poll: Is Griezmann even goed als Ronaldo en Messi?

TAGS  I  Atlético Madrid  I  Barcelona  I  Juventus

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024