Neymar is het kotsbeu en haalt uit: "Het moet stoppen!"

Neymar is het kotsbeu en haalt uit:
Woensdag 12 september 2018 - 22:16   I  

Love him or hate him, maar Neymar is ontegensprekelijk één van de beste voetballers op deze planeet. Toch hangt er heel wat controverse rond de Braziliaan. Zo kreeg Neymar afgelopen nacht, tijdens een oefenmatchh tussen Brazilië en El Salvador, een gele kaart voor een schwalbe. Dik tegen zijn zin.

"Ik weet niet wat ik heb gedaan om die kaart te verdienen", tekende Het Nieuwsblad op uit een reactie van Neymar bij de Braziliaanse krant Globo Esporte. "Ik hoef me niet te verantwoorden bij dit soort tackles. Ik vind dat het moet stoppen, maar dat is niet aan mij."

"Ik heb er deze keer zelfs niets over gezegd. Ik ging gewoon door met voetballen. Maar dit is een gebrek aan respect. Niet alleen tegenover mij, maar ook tegenover mijn ploeggenoten", , benadrukt de PSG-ster.

"Met een gele kaart spelen is moeilijk"

"Met een gele kaart spelen, is moeilijk", vervolgt Neymar. "Deze man kwam naar hier om een wedstrijd van Brazilië, een grote ploeg, in goede banen te leiden, en dan doet hij dit. Ik vond en vind het nog steeds niet correct. Als hij geen penalty wil geven, geen probleem. Maar die kaart geven, was onnodig."

TAGS  I  Brazilië  I  El Salvador

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022