Zeer verrassend nieuws over blessure Kvilitaia

Zeer verrassend nieuws over blessure Kvilitaia
Dinsdag 11 september 2018 - 18:15   I  

Een drama voor AA Gent: de club uit de Arteveldestad kan de komende maanden geen beroep doen op aanvaller Giorgi Kvilitaia. Althans, zo leek het aanvankelijk. Dinsdagavond wist de Georgiër via Instagram goed nieuws te melden.

Kvilitaia, nog maar net hersteld van een breuk aan zijn rechtervoet, brak nu zijn andere voet. Er wacht hem een revalidatie van enkele maanden. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Gent haalde Kvilitaia eerder deze zomer weg bij Rapid Wien. De spits kwam geblesseerd toe, maar maakte meteen indruk eens hij fit was. De Georgiër scoorde tegen Lokeren en Cercle Brugge.

Update 11/9 - 16:20

De goaltjesdief werd geopereerd, maar er wacht hem nu wel een revalidatie van enkele maanden. AA Gent heeft dus geen geluk met de aanwinst, die de blessure trouwens opliep op de training met Georgië.

Update 11/9 - 18:14

Dan toch “goed” nieuws voor Giorgi Kvilitaia, zo meldt hij zelf via Instagram. Kvilitaia zou minder lang out zijn dan eerst werd gevreesd. Vorig weekend liep hij bij het Georgische nationale elftal op training een enkelbreuk op en scheurde hierbij ook de ligamenten.

TAGS  I  AA Gent

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024