Breekt Yves Vanderhaeghe bij AA Gent? "Er is aanhoudende onzekerheid"

Breekt Yves Vanderhaeghe bij AA Gent?
Donderdag 06 september 2018 - 10:00   I   door Redactie

Het lijkt wel alsof de positie van Yves Vanderhaeghe bij AA Gent voortdurend onder druk staat. Het voorbije weekend werd er dan wel met 0-3 gewonnen bij Cercle Brugge, maar de Europese uitschakeling tegen Bordeaux kwam toch hard aan.

"Een nieuw KAA Gent staat in de steigers, met veel jong talent. Ga er als trainer maar eens aan staan, om al die onbekende nieuwkomers tot een hecht en vooral winnend geheel te maken. Geen sinecure, de taak van trainer Yves Vanderhaeghe. Wanneer hij de dag voor de wedstrijd tegen Bordeaux de persruimte binnentreedt, staat de spanning dan ook op zijn gezicht te lezen", aldus Sport/Voetbalmagazine.

"Voelt hij het belang van de wedstrijd? Weegt de aanhoudende onzekerheid of KAA Gent wel tevreden is op hem? Of heeft hij als voormalig verdedigende middenvelder ook als trainer een externe vijand nodig om het duel mee aan te gaan en zich in vast te bijten?"

Boze fans

Tegen Bordeaux werd verloren en meteen waren de fans razend en eisten ze het ontslag van hun coach. Vanderhaeghe bracht zelf wat rust door te winnen bij Cercle Brugge. Bij de volgende tegenslag zal het kot echter weer te klein zijn.

Poll: Moet Vanderhaeghe weg bij Gent?

TAGS  I  AA Gent

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024