De Coninck: "Hij is de beste speler in de Belgische competitie"

De Coninck:
Woensdag 05 september 2018 - 08:30   I   door Redactie

Wim De Coninck is onder de indruk van zowel Club Brugge als sterkhouder Hans Vanaken. Het lijkt wel een machine die niet te stoppen is.

"Vanaken is bij een oppermachtig en steeds meer imponerend Club. Het gaat allemaal moeiteloos en schijnbaar zonder inspanning. Hij draait zich weg van zijn tegenstanders, vindt altijd oplossingen vooruit, verliest geen enkel duel en is ook verdedigend niet te beroerd om zich uit de naad te lopen. De beste speler op de Belgische velden", zegt De Coninck in Sport/Voetbalmagazine.

"Nog beter dan vorig seizoen", vervolgt De Coninck. "Niet vergeten dat hij toen begon als bankzitter, na een moeizame aanpassing bij Club, maar Ivan Leko erkende heel snel zijn vergissing. Hans Vanaken wordt steeds beter en een toptransfer komt er wel na een paar interlands of opvallende prestaties in de Champions League. Zijn wat lijzige manier van lopen deed velen twijfelen bij elke stap hogerop in zijn carrière. Intussen is het duidelijk dat hij als toekomstige Gouden Schoen een internationale loopbaan aankan."

Poll: Is Vanaken de beste in België?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024