Wim De Decker: "Toen we dat bijstelden, ging het beter"

Wim De Decker:
Zondag 02 september 2018 - 18:55   I  

Antwerp kaapte een punt weg op het veld van Anderlecht. De bezoekers bleven geloven in hun kansen en dat leverde uiteindelijk ook iets op. De 1-1 van Owusu kwam er nog in het slot.

In de eerste helft had Antwerp nochtans heel wat problemen met Anderlecht, maar nadien had Antwerp de wedstrijd beter onder controle. Assistent-trainer Wim De Decker weet ook hoe dat kwam. De positie van Gerkens leverde problemen op, maar Antwerp reageerde daar op. Ook over de inbreng van de nieuwkomers is De Decker tevreden.

"We dwingen hier verdiend een gelijkspel af. In de eerste helft was onze houding niet zoals het moest zijn. We hadden het moeilijk met de positie van Gerkens. Toen we dat bijstelden, ging het beter. De tweede helft waren we fysiek sterker en creëerden we de beste kansen. We namen risico's en dat heeft geloond. Onze invallers hebben mee dit resultaat bepaald. Hoewel ze nog maar net meetrainen met ons, weten we wat ze kunnen. Met hun komst is onze kern nu een uitgebalanceerd geheel", aldus De Decker volgens Sporza.

 

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024