Vanhaezebrouck begrijpt het niet: "Dat verwacht ik niet van dit team"

Vanhaezebrouck begrijpt het niet:
Zondag 02 september 2018 - 16:44   I  

Anderlecht gaf de wedstrijd vandaag helemaal uit handen. Het begon erg goed aan de wedstrijd, maar liet de wedstrijd daarna zelf los. In het slot kreeg paars-wit dan het deksel op de neus.

Volgens Vanhaezebrouck zat die blessurbehenadeling er voor iets tussen, want daardoor verdween het tempo. "We moeten hier altijd de drie punten pakken. We beginnen dominant en we spelen een half uur lang fantastisch voetbal. We hadden misschien dat tweede doelpunt moeten maken. Na die blessurebehandeling viel alles dan stil en toen sloeg die motor niet meer aan. Ik heb mijn spelers tijdens de rust nochtans verwittigd, want we moesten terug in gang schieten. Maar dat lukte niet meer en daar heb ik wel wat vragen bij. Maar we krijgen wel nog drie grote kansen en daar moet er eentje van binnen. Dan was de wedstrijd gespeeld."

Dat Anderlecht in de tweede helft weinig bracht, dat begrijpt Vanhaezebrouck zelf niet. "Het is vooral teleurstellend dat we zelf niets meer hebben gedaan. Er valt eentje stil, dan de tweede en dan de derde. Dan wordt het moeilijker natuurlijk, want dan moeten we meegaan in het atlethisch spel van Anderlecht. Als we de counters hadden afgemaakt, had er niemand iets van gezegd. Maar nu is de realiteit dat we de tweede helft totaal niet meer hebben gevoetbald en dat verwacht ik niet van dit team", besloot Vanhaezebrouck.

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024