Deadline Day LIVE: RSCA loopt toptransfer mis, nieuwe club voor Musonda en Dembele

Deadline Day LIVE: RSCA loopt toptransfer mis, nieuwe club voor Musonda en Dembele
Zaterdag 01 september 2018 - 00:07   I   door Redactie

Om middernacht sluit de transfermarkt. De clubs hebben dus nog enkele uren de tijd om transfers te realiseren. Wij houden je de hele dag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op die transfermarkt.

23:56 Chelsea verhuurt Charly Musonda Junior tot het einde van het seizoen aan satellietclub Vitesse.

23:53 Lazar Markovic tekent niét bij Anderlecht. Marc Coucke laat via Twitter weten dat er geen akkoord werd bereikt met de Serviër.

23:52: Standard verhuurt Ryan Mmaee aan de Deense club Aarhus.

23:48 STV legde met Paul Gladon, Nelson Balongo en Daichi Kamada nog drie nieuwe spelers vast.

23:30 Moussa Dembele ruilt Celtic in voor Olympique Lyon. Met de deal is 22 miljoen euro gemoeid.

23:01 Nikolaos Karelis maakt het seizoen vol bij PAOK. Hij verlengde eerste wel nog zijn contract bij Genk tot 2020, zodat hij niet transfervrij is als zijn huurperiode afloopt.

22:59 Tom De Sutter is niet langer een speler van Sporting Lokeren. Beide partijen gingen in onderling overleg uit elkaar.

22:40 Anderlecht zou nu ook een akkoord hebben met Lazar Markovic. Hij zou voor drie seizoenen, met optie op een vierde, tekenen.

22:30 Prince Malele Kasongo en Abel Mufind Kasong ruilen TP Mazembe in voor KV Kortrijk. De twee spelers worden voor twee seizoenen gehuurd.

22:28 Er liep in extremis nog een Portugees bod binnen voor Nicolas Lombaerts, maar dat bleek ontoereikend.

22:10 Anderlecht verhuurt Kobe Cools een seizoen aan RWDM.

21:40 Drukke avond voor Charleroi. Mamadou Fall verlaat Charleroi een jaartje voor een avontuur bij Eupen. Mogi Bayat plukte dan weer een speler weg bij 'zijn' Udinese. Gabriele Angella komt de defensie van Charleroi versterken.

21:25 Er is dit seizoen wel geen plek meer voor Nicolas Rajsel bij KV Oostende. De middenvelder kwam vorig seizoen nog maar over van Union, maar kon zich door een blessure niet in de ploeg spelen. Dit seizoen begon hij wel al twee keer in de basis, maar KVO wil dat hij meer speelminuten verzamelt. Daarom mag de speler een jaartje rijpen in Roeselare.

20:55 Na een resem inkomende transfers verlaat er nu ook een speler de Bosuil. Tweedeklasser Westerlo huurt de defensieve middenvelder Nader Ghandri een jaartje van Antwerp.

20:34 KV Mechelen heeft in onderling overleg het contract van Fatos Beqiraj ontbonden. De spits paste niet in de plannen van de club en woog te zwaar op de loonmassa.

20:18 KAS Eupen heeft in onderlinge overeenstemming de verbintenis met Florian Raspentino verbroken. De Franse aanvaller kwam vorige winter aan in de Oostkantons. 

20:15 Sander Coopman verlaat Club Brugge definitief en tekent voor vier seizoenen bij KV Oostende.

20:05 Philip Azango Elayo heeft voor drie seizoenen getekend bij AA Gent. De Nigeriaanse linkerflankaanvaller komt over van het Slovaakse AS Trencin.

19:50 Waasland-Beveren huurt Apostolos Vellios tot het einde van het seizoen van Nottingham Forest. De Griekse aanvaller speelde in het seizoen 2014-2015 ook nog voor Lierse.

19:37 Na Massimo Bruno haalt Sporting Charleroi nu ook David Henen terug naar ons land. De flankaanvaller komt transfervrij over van de U23 van Everton.

19:30 Door de komst van Mariano Diaz naar Real Madrid is er in de kern geen plek meer voor het jonge talent Borja Mayoral. De Madrilenen verhuren de 21-jarige spits voor één seizoen aan Levante.

19:16 PSG heeft de Spaanse linksachter Juan Bernat officieel overgenomen van Bayern München. Hij tekende voor drie seizoenen. De overgang van Maxime Choupo-Moting (Stoke City) zit nog in de pijplijn.

19:15 Sporting Charleroi heeft zich versterkt met Massimo Bruno. De voormalige offensieve middenvelder van Anderlecht komt over van het Duitse RB Leipzig.

18:48 Anderlecht en Liverpool hebben een akkoord bereikt over Lazar Markovic. Paars-wit zou 3,2 miljoen euro betalen aan de Engelse topclub. Het moet wel nog een akkoord bereiken met de speler zelf.

18:46 Cercle Brugge huurt Kylian Hazard tot het einde van het seizoen van Chelsea.

18:21 PSG en Barcelona zouden nog onderhandelen over de transfer van Adrien Rabiot. Al is het niet duidelijk of de Fransman nog voor middernacht bij Barça zal tekenen.

18:03 Nikolaos Karelis staat op het punt om te vertrekken bij Genk. Niet naar AEK Athene, maar wel naar PAOK. Die club zou Karelis huren, mét een aankoopoptie.

17:35 Vandaag stelde Gent de vervanger van Thomas Foket voor. De Oost-Vlamingen trokken naar eigen zeggen met Arnaud Souquet een speler aan die zowel op de flank uit de voeten kan alsook als verdedigende middenvelder kan ingezet worden.

17:30 Lokeren wil zich versterken met Ignacio Gil de Pareja Vicent, kortweg Nacho Gil. De Spaanse aanvaller past niet meer in de plannen van trainer Marcelino Garcia Toral, en wordt wellicht de laatste (uitgaande) beweging van Valencia in deze transferperiode.

17:26  Julien De Sart keert terug in de Jupiler Pro League. De 23-jarige middenvelder ruilt het Engelse Middlesbrough in voor een avontuur bij KV Kortrijk.

16:50 Club Brugge verhuurt Ahmed Touba tot het einde van het seizoen aan 1B-club KSV Roeselare.

16:40 Antwerp haalde met Yves De Winter een nieuwe doelman binnen. Hij komt over van Roeselare. De West-Vlamingen halen op hun beurt Gilles Lentz als vervanger.

16:00 Standard heeft een bod van 1,5 miljoen euro van Stade Rennes op Renaud Emond afgewezen. Hij vertrekt in principe niet meer.

15:50 Anderlecht heeft er lang op moeten wachten, maar op deadline day versterkte het zich dan toch met Bubbacar Sanneh. Paars-wit maakte via zijn officiële kanalen bekend dat de verdediger overkomt van FC Midtjylland.

15:35 Juan Bernat en Maxime Choupo-Moting leggen hun medische testen af bij PSG. Als die niets verdachts aan het licht brengen, tekenen beide spelers ook een contract.

14:35 Dario Zuparic komt niet naar Anderlecht. Paars-wit heeft de transfer afgeblazen omdat het een akkoord heeft met Bubacarr Sanneh.

13:45 Sofiane Hanni wil weg bij Spartak Moskou. Hij onderhandelt momenteel met Besiktas, tegenstander van RC Genk in de Europa League.

12:32 Bij Antwerp worden vier spelers naar de B-kern verwezen vanwege de versterkingen die de voorbije dagen nog toekwamen. Het gaat om Kakudji, Bernier, Niangadou en Mendy.

11:35 AA Gent haalt met Philipp Azango (Trencin) en Arnaud Souquet (Nice) nog twee versterkingen op de valreep.

11:01 Ook Bubacarr Sanneh komt naar Anderlecht. Paars-wit betaalt 8 miljoen euro plus 1 miljoen euro aan bonussen voor de komst van de verdediger. Sanneh komt over van FC Midtjylland. Hij wordt de duurste verdediger ooit in de Jupiler Pro League. In Denemarken is het record van de duurste uitgaande transfer gebroken.

10:24 OH Leuven wil Ahmed Touba huren. De verdediger is overbodig bij Club Brugge. Overigens wil Leicester City, de moederclub van OHL, ook nog een optie tot definitieve aankoop opnemen in het contract van Touba.

10:22 Lazar Markovic verrast iedereen en keert terug naar Anderlecht. De middenvelder was overbodig bij Liverpool.

10:00 Aly Samatta heeft besloten om bij Genk te blijven. Hij tekent bij tot 2021.

09:31 Alejandro Pozuelo sluit niet uit dat hij op de laatste dag van de transfermarkt nog vertrekt. Het worden dus nog spannende uren bij Genk.

08:17 Nikos Karelis verlaat RC Genk wellicht. De onderhandelingen tussen de Limburgers en de Grieken gaan de goede richting uit. De looneisen van Karelis liggen vooralsnog wel te hoog.

08:06 Anderlecht doet er nog alles aan om Bubacarr Sanneh over te nemen van FC Midtjylland. Nu de Denen zijn uitgeschakeld in de Europa League nemen de kansen toe. Midtjylland vraagt wel 8 tot 10 miljoen euro voor de verdediger.

07:41 AA Gent kijkt nog uit naar een linksbuiten. Philip Azango van Trencin kan rekenen op de belangstelling van de Buffalo's. 

07:09: Yves De Winter wordt mogelijk derde doelman bij Antwerp. De 31-jarige ex-keeper van onder meer Westerlo is nu reservedoelman bij Roeselare in 1B.

07:01: Sander Coopman heeft zijn keuze gemaakt. De middenvelder wilde weg bij Club Brugge vanwege een gebrek aan speeltijd en kiest voor KV Oostende.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024