Nu al twijfels bij nieuwe aanwinst van Anderlecht: "Heeft hij dat wel?"

Nu al twijfels bij nieuwe aanwinst van Anderlecht:
Donderdag 30 augustus 2018 - 12:45   I   door Redactie

Anderlecht versterkte zich op uitdrukkelijke vraag van trainer Hein Vanhaezebrouck met James Alexander Lawrence. De 26-jarige Engelse verdediger komt over van Trencin. Pieter Huistra was jarenlang adviseur van Trencin. De ex-speler van Lierse kent Lawrence dus goed.

"James is heel serieus met zijn vak bezig. Hij heeft de laatste jaren een enorme progressie gemaakt. 't Is een laatbloeier, hij was lang klein van gestalte. Nu is hij een volwassen, grote vent. Zijn kwaliteiten? James is een voetballende verdediger - daar hou ik van. Hij is sterk én hij heeft een goede crosspass", zegt Huistra in HLN.

 "Het is een mooie uitdaging voor James", aldus Huistra. "Ik denk wel dat hij de stap naar Anderlecht kan zetten, maar... Hij moet het nu laten zien. Zijn instelling is goed, daar kan je zeker van zijn. Alleen weet ik niet of hij die absolute winnaarsmentaliteit heeft die bij een topclub hoort. Op het juiste moment de juiste tackle maken, altijd de beste willen zijn, steeds in de spotlights staan. Het zal helemaal anders zijn dan bij Trencin."

TAGS  I  Anderlecht  I  Trencin

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024