Transfermarkt LIVE: Trebel hakt knoop door, Refaelov naar Antwerp?

Transfermarkt LIVE: Trebel hakt knoop door, Refaelov naar Antwerp?
Woensdag 29 augustus 2018 - 21:20   I  

Met nog enkele dagen te gaan hebben de Belgische clubs nog een beetje tijd om hun kernen samen te stellen. Er staat nog heel wat te gebeuren, want bij elke Belgische topclub lijken er nog spelers te willen vertrekken. Ook versterkingen zijn nog welkom. Volg alle actie dagelijks op de voet in 'Transfermarkt LIVE'!

*Het lijkt erop dat Racing Genk een club heeft gevonden. AEK Athene zou volgens HLN in zee willen gaan met Karelis.

*Antwerp probeert Lior Refaelov binnen te halen. De speler ziet een transfer naar de Bosuil wel zitten. De piste Standard is van de baan.

*Adrien Trebel heeft vandaag zijn contract bij Anderlecht verlengd tot 2023.

*Wie Cercle Brugge dit seizoen niet meer zal helpen is Stephen BuylCercle Brugge liet vandaag via de website weten dat de samenwerking per direct stopt.

*Volgens Evening Standard hebben Anderlecht en Standard de komst van Lazar Markovic nog niet opgegeven. Beide ploegen hebben nog steeds hoop om de flankspeler voor het einde van de transferperiode terug naar België te halen.

*Een nieuwe aanvaller lijkt Charleroi alvast beet te hebben, want Adama Niane (25) zal zijn medische testen afleggen. De spits van Troyes is geen onbekende, want vorig seizoen stond hij nog op de radar van Anderlecht

*Volgens The Telegraph wil Nacer Chadli nog steeds een toptransfer versieren, al begint de tijd natuurlijk wel te tikken. Eerder kwam Besiktas al aankloppen, maar de Engelsen stuurde de Turkse topclub wandelen. West Brom wil Chadli ook enkel verkopen. Een uitleenbeurt mét verplichte aankoopoptie zou ook niet aan de orde zijn.

*Standard heeft zich donderdagmiddag ietwat verrassend verrassend versterkt met Hao Zhang (19). De beloftevolle middenvelder komt over van Beijing Renhe FC en sluit aan bij de beloften

*Royal Antwerp FC heeft op de valreep nog een nieuwe speler aangetrokken. Verdediger Abdoulaye Seck komt over van Sandefjord in Noorwegen en moet trainer Laszlo Bölöni meer opties geven in de achterhoede

*Het Laatste Nieuws meldt dat de kogel door de kerk is en Kara op uitleenbasis naar Nantes verhuist. De transfer werd zopas afgerond en later op de dag maakt Nantes zijn komst ook officieel bekend.

*Mbaye Leye is officieel van Moeskroen. De spits was transfervrij na een passage bij KAS Eupen.

*Stade Rennes hoopte Renaud Emond weg te halen bij Standard, maar de Luikse formatie wil niet meewerken aan een trasfer.

*PSG heeft zijn zinnen gezet op Sergej Milinkovic-Savic. Het is de onderhandelingen over de Lazio-speler van 100 miljoen euro begonnen.

*Anderlecht heeft de komt van Bubbacar Sanneh nog niet opgegeven. Het onderhandelt verder met FC Midtjylland.

*Club Brugge wil in de slotfase van de mercato nog af van vier spelers. Sander Coopman, Lior Refaelov, Vladimir Gabulov en Ricardo van Rhijn.

*Anderlecht heeft met James Alexander Lawrence een nieuwe linksvoetige centrale verdediger gehaald. Hij komt over van AS Trencin. Of dat wil zeggen dat de komst van Dario Zuparic niet meer aan de orde is, moet nog blijken.

*Mbaye Leye zal zijn carrière verderzetten bij Moeskroen.

*Zulte Waregem overweegt om Nicolas Lombaerts weg te halen bij KV Oostende.

*AA Gent denkt aan Ritchie De Laet als opvolger van Thomas Foket.

*Albert Sambi-Lokonga is op zoek naar speelminuten. Anderlecht zal zijn jeugdproduct wellicht nog verhuren.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024