Anderlecht-Union en KV Mechelen-Antwerp zijn dé blikvangers in de Croky Cup

Anderlecht-Union en KV Mechelen-Antwerp zijn dé blikvangers in de Croky Cup
Dinsdag 28 augustus 2018 - 12:00   I  

Vandaag wordt er om 12 uur geloot voor de 1/16e finales van de Croky Cup. Door Voetbal24 hoef je niets te missen. Volg de loting via de livestream of bekijk de pagina regelmatig eens om te zien of jouw favoriete club zijn tegenstander al kent.

De loting is met vertraging begonnen. Enkele aandachtspunten: eersteklassers kunnen elkaar niet treffen. Volgens de reglementen vinden de wedstrijden ook steeds plaats op het veld van de amateurclub, als het stadion en de veiligheidsdiensten dit toestaan. Anders wordt de wedstrijd gespeeld op het veld van de profclubs.

Enkele leuke affiches in 1/16de finales van de Croky Cup. KV Mechelen ontvangt Antwerp en Cercle Brugge neemt het op tegen Beerschot Wilrijk. Na de gemiste promotie zal Beerschot Wilrijk uit zijn op revanche. Anderlecht speelt de Brusselse derby tegen Union (op het veld van Anderlecht omdat ook Union bij de profclubs hoort). Verder springt ook nog RC Genk-Lommel in het oog. Club Brugge moet de verplaatsing maken naar Deinze. Gent trekt dan weer naar het verre Virton, tussen de Vir en de Ton. Ook Standard moet een verre verplaatsing maken naar Knokke.

KSK Heist - Zulte Waregem

KAS Eupen - Tubeke

Racing Genk - Lommel SK

STVV - KFC Duffel

Dessel Sport - Moeskroen

Harelbeke - KV Kortrijk

Hoogstraten VV - KV Oostende

Olympique Charleroi - Sporting Lokeren

Waasland-Beveren - Izegem-Ingelmunster

KV Mechelen - Antwerp

Virton - AA Gent

Cercle Brugge - Beerschot Wilrijk

Eendracht Aalst - Sporting Charleroi

Knokke FC - Standard

KSK Deinze - Club Brugge

Anderlecht - Union

TAGS  I  AA Gent  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  Antwerp  I  KV Oostende  I  KV Mechelen

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024