Club Brugge krijgt slecht nieuws over Jelle Vossen

Club Brugge krijgt slecht nieuws over Jelle Vossen
Woensdag 29 augustus 2018 - 11:44   I  

Jelle Vossen was er tegen Anderlecht niet bij. Hij sukkelt nog steeds met een blessure en staat daardoor al een tijdje aan de kant. Ondertussen haalde Club Brugge met Kaveh Rezaei ook al een concurrent voor Vossen.

De spits van Club Brugge hoopt vrijdag tegen Zulte Waregem zijn rentree te kunnen maken. Dat weet Het Laatste Nieuws. Vossen traint deze week mee met de groep en als dat goed vlot dan kan Ivan Leko hem vrijdag inzetten. Met Rezaei, Vossen en Wesley beschikt Leko plots over drie inzetbare spitsen.

"Nadat hij de matchen tegen Antwerp en Anderlecht moest missen, hoopt Jelle Vossen vrijdagavond aan de Gaverbeek zijn rentree te vieren. De aanvaller heeft nog steeds last aan de knie, maar kan mogelijk deze week de training hervatten." Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Update 29/8 - 11:44

Het Laatste Nieuws meldt dat Vossen toch niet fit geraakt voor de verplaatsing naar het Regenboogstadion. Slecht nieuws dus voor de spits. "Voor Vossen komt de match tegen Zulte Waregem wellicht net te vroeg. De aanvaller is hersteld van een knieblessure, maar heeft de groepstraining nog niet hervat. Vossen moet zo goed als zeker mikken op de match tegen Lokeren meteen na de interlandbreak", klinkt het in de krant.

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024