De Mos over Club-speler: “Hij verandert alles wat hij aanraakt in goud”

De Mos over Club-speler: “Hij verandert alles wat hij aanraakt in goud”
Vrijdag 24 augustus 2018 - 11:31   I  

Club Brugge zag met Anthony Limbombe en Abdoulay Diaby twee van zijn kampioenenmakers vertrekken. In het Jan Breydelstadion deden ze er tijdens deze mercato alles aan om die twee zo goed mogelijk te vervangen.

Als vervanger van Limbombe werd met Arnaut Danjuma een nieuwe sneltrein voor de linkerflank gehaald. Tijdens de eerste speeldagen maakte de Nederlander met Nigeriaanse roots meteen indruk op vriend en vijand.

“Die jongen verandert alles wat hij aanraakt in goud. Dan hoef je je ook geen zorgen te maken over je gebrek aan creativiteit”, vertelt analist Aad de Mos over Danjuma in Het Laatste Nieuws.

"Nederlandse topclub? Meer kansen bij Club Brugge"

In Nederland kunnen ze maar niet begrijpen dat de topclubs uit de Eredivisie niet vol voor Danjuma, die Club amper 1 miljoen euro kostte, zijn gegaan. “Ik denk dat die interesse van een Ajax, Feyenoord of PSV er wel was, maar als jonge flankspeler weet je dat je meer kansen zal ­krijgen bij Club Brugge”, aldus de Mos.

Volgens de analist speelde ook Limbombe een belangrijke rol in de keuze van Danjuma. “Hij kent Anthony Limbombe goed, die ook bij NEC gespeeld heeft. Die zal hem ook geen verkeerd woord over Club verteld hebben.”

Poll: Ben jij onder de indruk van Danjuma?

TAGS  I  Club Brugge  I  Feyenoord  I  PSV  I  Ajax  I  NEC

zondag 10 december 2023

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023