‘Manchester City wil Courtois zo snel mogelijk uit zijn lijden verlossen’

‘Manchester City wil Courtois zo snel mogelijk uit zijn lijden verlossen’
Donderdag 23 augustus 2018 - 11:47   I  

Thibaut Courtois (25) verkaste eerder deze zomer naar Real Madrid, maar tot dusver beleefde de Belgische doelman nog maar weinig plezier aan zijn overstap naar Santiago Bernabéu.

Courtois kampt met de naweeën van een zwaar seizoen met Chelsea en de Rode Duivels. De doelman was tot het laatste weekend van het wereldkampioenschap in Rusland aan de slag en kreeg bijgevolg langer vakantie. Dat maakt dat Courtois nu nog met een conditionele achterstand kampt en nog niet klaar is voor het grote werk.

Tijdens de eerste officiële wedstrijden van het seizoen gaf Real-trainer Julen Lopetegui in doel daarom de voorkeur aan Keylor Navas. De Costa Ricaan is bereid om de strijd aan te gaan met Courtois. Met een vertrek was Navas deze zomer allesbehalve bezig.

Manchester City heeft dringend nieuwe keeper nodig

Al komt daar nu mogelijk verandering in. Volgens de Spaanse krant AS wil Manchester City Navas zo snel mogelijk binnenhalen. De Engelse transferperiode is dan wel al achter de rug, maar City mag nog een nieuwe keeper huren omdat het met Claudio Bravo zijn reserve zag uitvallen.

City zou in Navas de gedroomde man zien om eerste keus Ederson van de nodige concurrentie te voorzien. Al is het maar de vraag of Navas, die in het Etihad Stadium tweede doelman dreigt te zijn, open staat voor een verhuis naar Engeland. Mocht Navas vertrekken, zou City Thibaut Courtois op die manier wel uit zijn lijden verlossen.

TAGS  I  Manchester City  I  Real Madrid  I  Chelsea

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024