'Kara staat op zucht van verrassende transfer'

'Kara staat op zucht van verrassende transfer'
Vrijdag 24 augustus 2018 - 13:00   I  

Bij RSC Anderlecht hopen ze nog steeds dat ze Kara Mbodj (28) voor het verstrijken van de transferdeadline van de hand kunnen doen. De Senegalese verdediger past niet meer in de plannen van de Brusselse club, maar lijkt niet gehaast om een nieuwe werkgever te vinden.

De voorbije dagen toonde vooral de Franse eersteklasser Dijon zich concreet voor Kara. Eventjes leek het erop dat de sterke verdediger zijn carrière zou verderzetten in de Ligue 1, maar die kans is ondertussen erg klein geworden.

Volgens La Dernière Heure voelt Kara immers niets voor een overgang naar de Franse competitie. De Senegalees droomt nog steeds van een transfer naar één van de grootste competities in Europa.

Enorm probleem

Door een overstap naar Dijon te weigeren zadelt Kara Anderlecht wel met een enorm probleem op. Paars-wit dreigt na afloop van de transferperiode immers met een overbodige grootverdiener te blijven zitten.

Update 24/8 - 13:00

Kara is ondertussen bijgedraaid en zou nu tóch open staan voor een overstap naar de Ligue 1. Volgens La Dernière Heure bevindt de verdediger zich momenteel in Frankrijk, waar hij samen met makelaar Mogi Bayat rond de tafel zit met… FC Nantes. Van een verrassende wending gesproken, zeg!

Nantes haalde eerder deze week nog Anthony Limbombe weg bij Club Brugge en lijkt nu dus ook bij Anderlecht te gaan shoppen. Kara staat dichter dan ooit bij een transfer. Nantes zou de Senegalees huren met een aankoopoptie.

TAGS  I  Anderlecht  I  Dijon

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024