'Real Madrid vangt alweer bot, nog steeds geen vervanger voor CR7'

'Real Madrid vangt alweer bot, nog steeds geen vervanger voor CR7'
Dinsdag 21 augustus 2018 - 16:30   I  

Het is (nog) niet de transferperiode geworden waarop iedereen heeft gewacht bij Real Madrid. Het zag Cristiano Ronaldo vertrekken en het was vorig seizoen al duidelijk dat er offensief iets moest bijkomen. Met het einde van de transfermarkt in zicht heeft Real nog steeds geen vervanger gevonden voor de Portugese superster.

Veel namen werden al genoemd, maar eentje die de laatste weken wel heel vaak weerklonk was die van Mauro Icardi. De Argentijn bewees in Italië dat hij blindelings het doel weet te staan. Iemand met zijn scorend vermogen kunnen ze in de Spaanse hoofdstad dan ook gebruiken.

Jammer genoeg voor de Madrilenen blijft Icardi gewoon bij Inter. Volgens The Sun staat hij op het punt om een nieuw contract te tekenen, waardoor hij meteen het geld zal zien binnenstromen. Het zou ook nooit zijn bedoeling geweest zijn om de club te verlaten, ondanks berichten van zijn vrouw en manager. Zij vertelde dat heel wat topploegen zijn afkoopsom wilde betalen en dat een vertrek dan ook niet uitgesloten was.

TAGS  I  Real Madrid  I  Inter

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024