Jordan Lukaku komt nu zelf met goed nieuws naar buiten

Jordan Lukaku komt nu zelf met goed nieuws naar buiten
Woensdag 29 augustus 2018 - 20:10   I  

Het ziet er niet goed uit voor Jordan Lukaku (24). De jongere broer van Manchester United-speler Romelu sukkelt met een vervelende blessure aan de knie. Lazio heeft de Belgische linksachter nu zelfs compleet buitenspel gezet.

Lukaku kampt met een slepende blessure aan de linkerknie en daarom heeft Lazio nu beslist om de Belg niet op te nemen in de lijst van 25 spelers die dit seizoen kunnen uitkomen in de Serie A.

Een radicale beslissing van de club en vooral een mokerslag van jewelste voor Lukaku, die onder meer het slachtoffer wordt van het feit dat Lazio maximum zeventien spelers ouder dan 22 mag opnemen in zijn kern.

Lukaku reageert niet

Door een chronische ontsteking van de patellapees, die kan opspelen bij overbelasting, kan Lukaku momenteel niet in actie komen. Hij revalideert bij kinesist Lieven Maesschalck, maar het is nog niet duidelijk wanneer hij opnieuw speelklaar zal zijn.

Hoewel ze bij Lazio niet meer lijken te rekenen op Lukaku, willen de speler en zijn management voorlopig niet reageren op de situatie. Het is vooralsnog niet duidelijk of Lukaku al dan niet in Rome wil blijven.

Update 29/8 - 20:10

Jordan Lukaku heeft nu zelf gezegd dat het de goede kant met hem opgaat. Of hij snel op speelminuten mag rekenen is niet meteen duidelijk, maar hij raakt wel stilaan fit. “Het gaat al beter”, stelt de jongere broer van Romelu na het nieuwe onderzoek bij HLN. “Ik hoop binnen een maand opnieuw op het veld te staan.” 

TAGS  I  Lazio

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024