'Genk heeft akkoord en rondt zevende zomertransfer af'

'Genk heeft akkoord en rondt zevende zomertransfer af'
Vrijdag 24 augustus 2018 - 10:26   I  

KRC Genk hoopt zich nog voor het verstrijken van de transferdeadline te versterken met een nieuwe middenvelder. In de Luminus Arena zijn ze dezer dagen op zoek naar een goede stand-in voor draaischijf Alejandro Pozuelo.

De zoektocht van de Limburgers lijkt ten einde te komen, want volgens Het Laatste Nieuws moet en zal Ivan Fiolic (22) de eerstvolgende aanwinst van Genk worden. De Kroatische middenvelder van Dinamo Zagreb lijkt meer dan ooit op weg naar ons land.

Kroatische media melden dat Genk om en bij de 2,5 miljoen euro moet betalen voor Fiolic, die in Genk gezien wordt als de opvolger van Pozuelo. De Spanjaard lijkt dit seizoen nog wel bij Genk te blijven, maar zoekt volgende zomer mogelijk wel andere oorden op.

Update 24/8 10:26

Genk staat op het punt om Fiolic aan te trekken. Kroatische media weten dat de tarnsfer in een afrondende fase zit. Het Laatste Nieuws meldt dat Genk de creatieve middenvelder één seizoen zal huren van Dinamo Zagreb met een optie tot aankoop.

Genk trok eerder deze zomer ook al Joseph Paintsil, Jhon Lucumi, Jakub Piotrowski, Vladimir Screciu, Zinho gano en Dieumerci Ndongala aan. Fiolic zal aanwinst nummer zeven worden.

Poll: Is dit een goeie aanwinst voor KRC Genk?

TAGS  I  RC Genk  I  Dinamo Zagreb

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024