Herman Van Holsbeeck helpt Anderlecht aan miljoenentransfer

Herman Van Holsbeeck helpt Anderlecht aan miljoenentransfer
Zondag 05 augustus 2018 - 12:30   I  

Herman Van Holsbeeck is al enkele maanden niet meer actief bij RSC Anderlecht, maar toch lijkt hij zijn gewezen werkgever deze maand nog aan een miljoenentransfer te helpen. Paars-wit staat immers op het punt om Isaac Kiese Thelin, door Van Holsbeeck gehaald, met een pak winst door te verkopen.

In augustus 2017 haalde Van Holsbeeck de spits definitief weg bij Girondins de Bordeaux. De toenmalige manager van Anderlecht kreeg veel kritiek voor die transfer, omdat Thelin in de maanden daarvoor op uitleenbasis nog geen deuk in een pakje boter had getrapt in het Constant Vanden Stockstadion.

En toch beweerde Van Holsbeeck op dat moment dat Anderlecht de Zweed later met winst zou kunnen doorverkopen. Heel wat mensen keken toen raar op, maar Van Holsbeeck lijkt nu wel gelijk te krijgen.

7 miljoen - Bedankt, Herman

Meer zelfs: hij helpt Anderlecht ook maanden na zijn vertrek bij de club nog aan een miljoenentransfer. Thelin staat op het verlanglijstje van Dinamo Kiev, Bayer Leverkusen en enkele Engelse ploegen. Marc Coucke en Luc Devroe willen minstens 7 miljoen euro voor de targetman en lijken dat bedrag ook effectief te vangen. Bedankt, Herman?

TAGS  I  Anderlecht  I  Bayer Leverkusen  I  Dinamo Kiev

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024