Van Wijk maakt zich kwaad op Mechelen-fans: "Ze moeten eruit!"

Van Wijk maakt zich kwaad op Mechelen-fans:
Zaterdag 04 augustus 2018 - 20:51   I  

KV Mechelen opende het seizoen met een 1-1-gelijkspel op het veld van OH Leuven. De wedstrijd lag ook tien minuten stillen doordat supporters van KV projectielen op het veld gooiden. Iets waar trainer Dennis van Wijk allesbehalve mee kan lachen.

“Dat gooien was absoluut fout. Ik hoop dat die enkelingen geïdentificeerd worden en eruit gepikt worden", zegt van Wijk op de webstek van Mechelen. Toch wilde hij niet iedereen over dezelfde kam scheren: "Ik ben wel trots op alle andere supporters."

"Zij kiezen altijd voor het positieve: ze staan achter de ploeg, komen hier met duizenden naar de match nadat ze gedegradeerd zijn én zitten binnen twee weken weer met z’n 14.000 in ons stadion. Dat mag ook even benadrukt worden. En niet die enkele rotte appels die er nu voor zorgden dat we niet konden voetballen.”

Van Wijk zelf naar de tribune

Na de ondebreking moest van Wijk ook plaatsnemen in de tribune. Hij legt uit wat er was gebeurd. “Wij wilden met alle spelers nog even de supporters aanmanen tot kalmte. Maar blijkbaar moesten we naar binnen. Dat had ik niet gehoord. En dus moest ik volgens de reglementen naar de tribune.”

TAGS  I  OH Leuven  I  KV Mechelen

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024