Pozuelo heeft slecht nieuws voor Genk: "Ik moet aan mijn gezin denken"

Pozuelo heeft slecht nieuws voor Genk:
Zaterdag 04 augustus 2018 - 09:00   I   door Redactie

Alejandro Pozuelo voelt zich prima bij Racing Genk. Toch kan hij niet garanderen dat hij bij de Limburgers blijft, integendeel. De transfermarkt is nog open tot 31 augustus.

"Als het aan mij lag, zou ik graag langer bij Genk blijven, maar ik moet ook aan mijn gezin denken. Zij moeten ook gelukkig zijn. Mijn vrouw spreekt geen Engels. Onze kinderen moeten naar een Nederlandstalige school. Dat is voor hen helemaal niet zo evident. Vooral daarom kan ik momenteel niets uitsluiten. Het blijft voetbal", aldus Pozuelo in Het Laatste Nieuws. Het worden dus nog héél spannende weken.

Pozuelo is sinds dit seizoen aanvoerder bij Genk. "Die bijkomende verantwoordelijkheid is een hele eer", zegt hij. "Maar ik draag ze zeker niet alleen. Berge, Malinovskyi, Trossard, Seck... Zij zijn ook leiders. Wie de band om heeft, is niet het belangrijkste. Ik voel me vrij en mag mijn ding doen. Het weegt niet extra op me. Ik voel me goed, heb veel vertrouwen en dat is voor mij het belangrijkste. Dat maakt op het veld het verschil."

Poll: Kan Genk ook zonder Pozuelo een topseizoen draaien?

TAGS  I  RC Genk

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024