Cynische Preud'homme spreekt zich uit over rode kaart Carcela

Cynische Preud'homme spreekt zich uit over rode kaart Carcela
Vrijdag 03 augustus 2018 - 23:03   I  

Standard kwam vrijdagavond op het veld van Waasland-Beveren niet verder dan een 0-0-gelijkspel. Invaller Mehdi Carcela probeerde in de slotfase voor openingen te zorgen, maar liet zich in negatieve zin opmerken met een rode kaart.

Toen Boljevic wilde counteren, schopte Carcela zijn tegenstander opzichtig tegen de vlakte. Scheidsrechter Bram Van Driessche twijfelde niet en duwde Carcela een rood karton onder de neus.

"Of het rood was? Ik weet het niet"

Na afloop was de rode kaart van Carcela een belangrijk item. Toen Michel Preud'homme naar zijn mening over de fase werd gevraagd, hield hij zich evenwel op de vlakte. "Of het rood was? Ik weet het niet. Ik laat de anderen oordelen", aldus Preud'homme voor de camera van Play Sports.

"Of ik er geen mening over heb? Mijn mening is niet belangrijk. Ik ga er dan ook niet over praten", voegde MPH er nog aan toe. Over het goede spel van zijn elftal wilde de Standard-trainer wel nog wat kwijt. "We verdienden meer", klonk het duidelijk.

"Tevreden over de opbouw en de kansen"

"Het enige probleem is dat we niet gescoord hebben. Dat is het enige minpunt. Voor de rest ben ik tevreden over het geleverde werk, de opbouw en de kansen die we gecreëerd hebben", besloot Preud'homme.

Poll: Verdiende Carcela rood?

TAGS  I  Waasland-Beveren  I  Standard

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024