Standard morst met de punten, Carcela pakt rood

Standard morst met de punten, Carcela pakt rood
Vrijdag 03 augustus 2018 - 22:22   I  

Standard is het maximum van de punten al op speeldag 2 kwijt. De Rouches kwamen op het veld van Waasland-Beveren niet verder dan een troosteloos gelijkspel. De wederoptredende Mehdi Carcela liet zich opmerken met enkele flitsen, maar vooral met... een rode kaart.

Tijdens de eerste helft stelden beide ploegen grotendeels teleur. Waasland-Beveren slaagde er niet in om iets klaar te maken. Bij Standard deden ze nog hun best om er iets van te maken, maar het ontbrak de bezoekers aan creativiteit in de zone van de waarheid. De stand aan de rust was logischerwijze dan ook 0-0.

Na de pauze verschenen Waasland-Beveren en Standard met hernieuwde moed op het veld. De thuisploeg kwam beter in het spel en dook af en toe op in de zestienmeter van Ochoa. In de slotfase noteerden we eindelijk wat goeie kansen. Van Damme zette Ochoa aan het werk met een harde knal, aan de overkant deed Cimirot hetzelfde met Roef.

Rood voor Carcela

In een boeiende slotfase kon het nog alle kanten uit, maar geen van beide ploegen kwam uiteindelijk tot scoren. Mehdi Carcela maakte zijn wederoptreden en liet zich in negatieve zin opmerken met een rode kaart. Hij schopte Boljevic, die kon gaan counteren, opzichtig onderuit en mocht meteen gaan douchen.

TAGS  I  Waasland-Beveren  I  Standard

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024