KRC Genk legt ‘geboren en getogen Genkie’ langer vast

KRC Genk legt ‘geboren en getogen Genkie’ langer vast
Vrijdag 03 augustus 2018 - 17:38   I  

KRC Genk heeft vrijdagavond via zijn officiële kanalen laten weten dat Dries Wouters (21) de club trouw blijft. De polyvalente verdediger/middenvelder speelt al járen bij Genk en ziet zijn goede prestaties nu beloond worden met een nieuwe overeenkomst.

Genk laat via zijn officiële kanalen weten dat Wouters zijn krabbel onder een nieuw contract tot de zomer van 2022 heeft gezet. Trainer Philippe Clement heeft Wouters hoog zitten en rekent ook de komende seizoenen op de Limburger.

Bij Genk zijn ze in hun nopjes met de contractverlenging van Wouters. "Dries is een geboren en getogen Genkie, hij maakt reeds sinds de U10 deel uit van KRC Genk. In 2015 zette Dries de stap naar de A-kern waar hij uitgroeide tot een polyvalente speler die zowel op het middenveld als in de verdediging aan de slag kan."

"KRC Genk gelooft in Dries Wouters"

"Na zijn sterke prestaties in Play Off 1 afgelopen seizoen, bekroond met een prachtige goal tegen Anderlecht, blijft Dries ook dit seizoen groeien binnen de ploeg. KRC Genk gelooft in Dries, is trots dat de jonge Limburger in Genk blijft, en kijkt uit naar zijn verdere prestaties voor de club."

TAGS  I  RC Genk

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024