'Real Madrid maakt achter de schermen werk van supertransfer Neymar'

'Real Madrid maakt achter de schermen werk van supertransfer Neymar'
Donderdag 02 augustus 2018 - 08:12   I  

Het is ondertussen augustus en bij Real Madrid hebben ze nog steeds geen onmiddellijk inzetbare vervanger voor Cristiano Ronaldo (33) in huis gehaald. De tijd begint te dringen en in Santiago Bernabéu komen ze nu opnieuw uit bij een oud target.

Volgens El Pais heeft Real Madrid de komst van Neymar (26) nog steeds niet opgegeven. Volgens de krant beschikt de Braziliaanse aanvaller van Paris Saint-Germain over een speciale clausule in zijn contract die het mogelijk maakt om vanaf september met andere clubs te onderhandelen.

Een zomertransfer lijkt er dus niet meer in te zitten, maar volgens El Pais zou Real Madrid van plan zijn om nog even geduld te oefenen en binnenkort vol voor Neymar te gaan. Real maakt achter de schermen werk van de supertransfer. Neymar zou dan in januari, met enkele maanden vertraging, alsnog in Madrid moeten neerstrijken.

Hazard

Als Real Madrid effectief zijn zinnen heeft gezet op de komst van Neymar, dan is dat slecht nieuws voor Eden Hazard (27). Die leek lange tijd op weg naar De Koninklijke, maar de hoge vraagprijs van Chelsea – om en bij de 225 miljoen euro – is een struikelblok.

Poll: Denk jij dat Neymar uiteindelijk bij Real Madrid zal belanden?

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea  I  PSG  I  Paris Saint-Germain

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024