Preud'homme laat zich uit over eventuele komst van Lior Refaelov

Preud'homme laat zich uit over eventuele komst van Lior Refaelov
Donderdag 02 augustus 2018 - 15:30   I  

Michel Preud’homme hoopt in de laatste maand van de transferperiode bij zijn voormalige werkgever Club Brugge te gaan shoppen. Preud’homme heeft zijn zinnen gezet op een hereniging met… Lior Refaelov (32).

De voorbije dagen en weken was er veel onduidelijkheid omtrent de situatie van Refaelov. Het staat als een paal boven water dat de Israëli weg mag en wil bij Club Brugge, maar het was maar de vraag of een overstap naar Standard een optie was.

Bij Het Laatste Nieuws weten ze het nu helemaal zeker: Preud’homme wil er alles aan doen om Rafa naar Luik te halen. Volgens de trainer van Standard kan Refaelov met zijn leiderschap, positieve ingesteldheid en ervaring voor een meerwaarde zorgen op Sclessin. Ook Refaelov zelf zou openstaan voor een transfer naar Standard.

"We zullen communiceren via de clubsite"

Op zijn persbabbel kreeg Preud'homme uiteraard de vraag voorgeschoteld of Lior Refaelov nu wel of niet de overstap naar Luik zal maken. Preud'homme ontkende noch bevestigde en kon op de vraag als volleerd communicator rondfietsen. “Als wij een speler halen, zal dat gecommuniceerd worden op de clubwebsite. Dat dat geen ontkenning is? Het is ook geen bevestiging”, counterde de Luikse T1 en TD al lachend volgens Het NIeuwsblad.

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024