Trossard kan toptransfer versieren: "Ze waarderen zijn kwaliteiten"

Trossard kan toptransfer versieren:
Maandag 30 juli 2018 - 18:25   I  

Leandro Trossard liet gisteren zijn gouden voetjes nog eens spreken en bij Genk mogen ze hun beide handjes kussen dat de jonge speler nog steeds schittert in het blauw van Racing Genk. Al hebben de Limburgers daar ook zelf voor gezorgd.

Ze gaven hem een zeer mooi contract en lieten op die manier zien dat ze heel veel geloof hebben in Trossard. Dat ziet ook Marc Degryse in Vista!. “Ze hebben hem het beste contract ooit gegeven zeker? Wat dat betreft waarderen ze zijn kwaliteiten”, vertelt hij. “Het is ook wel een speler die dat niveau is een heel jaar moet doortrekken. Vorig jaar was hij wel geblesseerd."

Als hij die toptransfer wil realiseren, en daar heeft hij volgens Degryse de kwaliteiten ook voor, dan moet hij een heel seizoen lang de beste zijn. "Zo’n speler met die kwaliteiten, dat is ook voor Wesley het geval… Als je die stap wil zetten naar het buitenland, moet je eigenlijk eerst een heel seizoen de beste zijn. Zoals bijvoorbeeld Izquierdo. Je moet tonen dat je er bovenuit steekt. Een heel jaar. Niet vijf of tien wedstrijden. Dan kan je die stap zetten en kan je zeggen: ‘Ik heb hier bewezen dat ik bij de besten hoor’. En dan vertrekken, niet eerder. Anders kom je te vroeg terug.”

Poll: Denk jij dat Trossard zijn niveau een heel seizoen kan doortrekken?

TAGS  I  RC Genk

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024